Technologiák

Technologiák:

Ha cserben hagyták a házi praktikák a dugulás megszüntetésében, akkor szakemberre van szüksége aki a szaktudásával és a korszerű gép parkjával segít a dugulás megszüntetésében.

Ezek vagyunk mi !!! Duguláselhárítás Tárnok 1 órán belül

Az alábbi 21. századi technológiát , felszereltséget használjuk.

Spirálos csőtisztító eljárás, ezek különbözik vastagságú, és a cső átmérőjéhez igazodó méretűek. Ezeket a spirálokat elektromos duguláselhárító gép hajtja.

Alkalmazási területe:

  • Kültéri duguláselhárítások és beltéri duguláselhárításokhoz egyaránt alkalmazható.
  • Beltéri duguláselhárítás: Konyhai, és fürdőszobai lefolyó vezetékek dugulnak el, de gyakori a wc eldugulása is. Ezekhez ha csak duguláselhárításról van szó megfelelő eszköz egy nagy ipari pumpa amivel 5 méterig kitudjuk szívni a dugulást. Viszont ha makacsabb dugulásról van szó ami több mint öt méter és azt is szeretnénk hogy a lerakódás teljes keresztmetszetben kitisztuljon a vezetékből a motoros csőgörényt kell alkalmazni.
  • Kültéri dugulások: udvari vezetékek tisztítása, eső elvezető csatorna csövek takarítása, ezek esetében megfelelő tisztító fej kiválasztásával a csővezetékben nem csak a dugulást hárítja el hanem a csatorna vezetéket teljes keresztmetszetében áttakarítja.


Kültéri vezetékek tisztítására kitűnően alkalmazható, a womás csatornatisztító amivel minden típusú iszapos lerakódást ki lehet takarítani a csővezetékből amit spirálos technológiával nem.

A munka végeztével 7 nap számlagarancia automatikusan jár az ügyfélnek!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám)