Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

Speciális eszközeink segítségével könnyedén felszámoljuk a bosszantó dugulást,hogy Ön újra élvezhesse higiénikus otthona kényelmét.
 • Lefolyó duguláselhárítás: A lefolyó duguláselhárítás Tárnokon egyaránt történhet egyszerűbb házi módszerekkel és a képzett szakemberek segítsége folytán is. Ráadásul egy lefolyó dugulását már több jelből is sejthetjük előtte, hiszen egyre nehezebben és egyre lassabban folyik már csak le a víz egy dugulás előtt. Így ha még időben észleljük a figyelmeztető jeleket, akkor még mi magunk is képesek leszünk a lefolyó duguláselhárítás hatékony elvégzésére. Ha tehát akadozva folyik már csak le a víz a mosdóból, akkor legelőször kézbe vehetjük a WC pumpát, hogy az általa keletkező légmozgás segítségével meg tudjuk mozdítani a dugulást. Ha mégse járnánk sikerrel a lefolyó duguláselhárításban, akkor következhetnek az olyan egyszerű háztartási szerek, mint az ecet, szódabikarbóna, citromsav, bórax vagy éppen a háztartási sósav.

  De vásárolhatunk a boltban is számtalan lefolyótisztítót, amik azonban egyrészt igen drágák, másrészt pedig korántsem biztos, hogy bármivel is hatékonyabbak, mint a háztartási szerek. Ugyanis az egyetlen valóban hatásos és hosszú távú megoldás a lefolyó duguláselhárítás terén, hogy ha profi szakemberre bízzuk azt, aki a felhalmozott tapasztalatának köszönhetően bizonyára rövid időn belül megoldja a problémát.
 • Wc duguláselhárítás:A WC duguláselhárítás a sürgősségi kategóriába tartozik, hiszen ha nem tudjuk lehúzni belőle a tartalmát, akkor az nem csak roppant kellemetlen, de az egész család életét is szinte megállítja. S ha a WC pumpa sehogy sem akarja orvosolni a problémát, akkor okvetlenül minél előbb bízzuk szakemberre a WC duguláselhárítást, hogy ne keletkezzen még több kár.

  De hogy ne is kelljen a WC duguláselhárítással foglalkoznunk, érdemes megfogadni néhány tanácsot, amikkel elkerülhető a WC-ben kialakuló dugulás. Semmiképp ne húzzuk például le az ételmaradékokat vagy a használt sütő olajat rajta. De ugyanígy kerüljük a betétek, tamponok, pelenkák WC-be való dobását is, mivel ezek nagyon hamar képesek óriási dugulást előidézni. S a WC illatosító műanyag flakonját se hagyjuk lefolyni a WC-n, mert ez is el tudja dugítani az egész rendszert. Ha azonban már bekövetkezett a baj, akkor bevethetünk jó néhány házi szert is, mint például az ecetet, szódabikarbónát, esetleg a házi sósavat is. De ha valóban egy idegen tárgy okozza a dugulást, akkor ezek semmit sem fognak érni, így mielőbb hívjuk ki a megfelelő szakembert, aki gyorsan képes lesz a WC duguláselhárítást elvégezni. Wc duguláselhárítás Tárnokon


 • Non- stop Mosogató dugulás elhárítás: 19000ft-tól kezdődik
 • Wc duguláselhárítás éjjel nappal: 19000 ft-tól kezdődik
 • Kád Duguláselhárítás: 19000 ft-tól kezdődik
 • Mosdó, Piszoár Duguláselhárítás árak: 19000 ft-tól kezdődik
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás: 19000 ft-tól kezdődik
 • Womás csatornatisztítás: 20.000ft-tól kezdődik
 • Gépi tisztítás falbontás nélkül: 19000 ft-tól kezdődik
 • Kerti dugulások elhárítása, kültéri csatorna tisztítás: 19000 ft-tól kezdődik


Nyomvonal meghatározás: Telefonos egyeztetés A duguláselhárítás áraink a szükséges le-, felszerelési munkadíjat is tartalmazzák .100% árgarancia! (Nem mondunk más árakat a helyszínen!)

A munka végeztével 7 nap számlagarancia automatikusan jár az ügyfélnek!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám)